Webbaserat fastighetssystem
Fritt, enkelt, säkert

Referenser


Kolla in några av de som använder REAL

Anmälan nyhetsbrev

Vill du veta mer?
Vill du hänga med i utvecklingen?
Prenumerera på REAL:s nyhetsbrev. 

Anmälan

 

Tillhör du framtidens redovisningsbyråer?

Är du förberedd för den digitala revolutionen?

Vi står alla inför en stor omställning på många plan när det gäller hur vi kommer att jobba framöver. Egentligen är vi väl mitt uppe i den förändringen. Det innebär bland annat att tjänsteutbuden förändras i samma takt som nya möjligheter skapas.

I det privata har vi redan anammat den digitala världens alla fördelar. Vår smartphone har blivit var mans verktyg till ett otal vardagstjänster. Vi betalar räkningar, bokar semester- och tjänsteresor, larmar på och av huset, håller kontakt med släkt och vänner via olika sociala medier, handlar mat och kläder, bokar taxi och bord på restaurang med mycket mera.

Givetvis kommer vi också att vilja ha samma möjligheter i vårt arbetsliv. Vi vill kunna nå våra arbetsuppgifter från olika platser, inte bara på kontoret. Öppna upp våra system mot våra kunder, integrera mellan olika system och därmed erbjuda större flexibilitet.

Artikel, digital förvaltning

Mjuka värden

Det kräver att vi hänger med i den tekniska utvecklingen, har vår information lagrat i det så kallade molnet och har en mer flexibel attityd till både samarbetsformer och arbetstid. Känns det overkligt? Vänta bara tills våra 90-talister blir chefer ute på arbetsplatserna. Då kommer dessa förändringar att ske mycket snabbt. Dessa unga människor har ingen erfarenhet av tiden innan Internet och har ingen förstående för våra gamla rutiner. Men redan nu händer massor. Till och med regeringen ger nu sina myndigheter direktiv om att anpassa sina tjänster till molnet. Allt för att tjäna pengar och spara tid.

REAL Innehåller allt du behöver - från 260 kr/månad

För oss på REAL har detta varit en verklighet sedan 2008. Att erbjuda vår programvara, REAL Fastighetssystemet, som en molntjänst har gjort det väldigt mycket enklare för de kunder som exempelvis sysslar med uppdragsförvaltning. Många i redovisningsbranschen har funnit ett nytt ben att stå på via ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, medan kunden själva sköter den tekniska förvaltningen och hyresadministrationen i samma system. En förutsättning för detta är just möjligheten att kunna jobba webbaserat. Läs igenom vad REAL kan erbjuda i form av flexibilitet och tjänster och som ger dig möjlighet att både spara tid och pengar via smarta lösningar som exempelvis kundportal och andra mobila lösningar.

Testa Gratis!

 

 

Vi är medlemmar i

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi samarbetar med

Referenser


Kolla in några av de som använder REAL

Anmälan nyhetsbrev

Vill du veta mer?
Vill du hänga med i utvecklingen?
Prenumerera på REAL:s nyhetsbrev. 

Anmälan