Ett fastighetssystem för dig som vill ha en skönare arbetsdag

4 skäl att välja och 2 skäl att inte välja Real
Real är världens bästa fastighetssystem. Tycker vi alltså. Men passar Real för er verksamhet? Se filmen och ta reda på om Real är något för er. Vi berättar om de viktigaste funktionerna.

Real – och mycket sker automatiskt

Vi har byggt Real Fastighetssystem så att mycket går per automatik. Exempelvis landar betalda avier direkt i Real via vår bankintegration, konteringsflöden skapas automatiskt varje gång aviserar och systemet påminner dig om sådant du kan ha missat. Självklart är Real också webbaserat. Det betyder att du når Real från vilken plats eller dator som helst och slipper installationer och backupper. Välkommen att utforska Real Fastighetssystem!

Kunderguiderna på Real Fastighetssystem – alltid till din tjänst

Även om det mesta i Real Fastighetssystem är enkelt, händer det ibland att våra kunder behöver hjälp. Som väl är den är bara ett telefonsamtal bort. Vi har alltid trott mer på mänsklig kontakt än på FAQ, forum och chatbottar. Undrar du över något, prata med våra kundguider Per-Åke, Renée, Ronny, Johan, Lisa och Jennifer.

Real fastighetssystem – våra kundguider hjälper dig. Fem personer ser in i kameran.
Real fastighetssystem – bankintegration

Nu är Real ihopkopplat med flera banker

Real leder branschutvecklingen inom bankintegration. För dig som kund innebär det stora tidsvinster och full kontroll på alla ekonomiska flöden i realtid. Du slipper all manuell hantering av inbetalningsfiler från de boende. Så snart en avi är betald, syns den i Real. Det skapar trygghet för er och för era boende.

Real BRF, bostadsrättsförvaltning i Real Fastighetssystem

Real BRF är till för dig som förvaltar bostadsrätter. Här hittar du flera smarta funktioner som gör din bostadsrättsförvaltning smidigare och snabbare. Ett exempel är Realportalen. Via den får medlemmar och styrelseledamöter enkelt tillgång till aktuell information om enskilda bostadsrätter, avgifter, kontrakt och mycket annat. Bjud din bostadsrättsinnehavare på god service och spar samtidigt tid.

Real fastighetssystem - tillägg Brf

Aktuellt hos oss

Nyhet! Inbetalningarna fastställs automatiskt i Real Fastighetssystem

Real Fastighetssystem får nu en ny tidsbesparande funktion. Alla inbetalningar från boende kan nu matchas automatiskt mot OCR-numren eller avinummer och behöver inte längre godkännas manuellt. I stället får du en lista som endast innehåller eventuella avvikelser att gå igenom manuellt. Funktionen ingår som en bastjänst och kommer att innebära stora förenklingar och tidsbesparingar för de flesta av våra kunder. Om ni dessutom har valt plustjänsten Bankintegration, kommer tjänsten att fungera extra smidigt och bli en viktig pusselbit i ert automatiserade flöde. Real Fastighetssystem är...
Läs mer

Nyhet! Skapa egna checklistor vid utflyttning

I Real Fastighetssystem kan du nu skapa dina egna checklistor som är bra att ha när en boende flyttar ut. Här kan du exempelvis lägga in att bekräfta uppsägelsen, boka datum för besiktning, få tillbaka nycklarna och annat du inte vill glömma. Givetvis kan du skapa olika listor för olika typer kontrakt, till exempel hyresrätt, parkering eller lokal. Tjänsten finns tillgänglig för alla våra kunder.
Läs mer

Real Fastighetssystem på Fastighetsmässan i Göteborg

Varmt välkommen att besöka Real Fastighetssytem – det vill säga Stefan, Per-Åke och Ronny – på Fastighetsmässan i Göteborg 13–14 september. I år arrangeras mässan i Prioritet Serneke Arena. Kom förbi så så berättar vi om de senaste nyheterna som förenklar din fastighetsförvaltning . Du hittar oss här, i monter E16.
Läs mer

Real Fastighetssystem samarbetar med

Real Fastighetssystem i samarbete med Visma
Real Fastighetssystem i samarbete med Fastighetsägarna
Real Fastighetssystem integrationspartner med Fortnox. Logotyp Fortnox.
Real Fastighetssystem i samarbete med IDATA
Björn Lundén logotyp.
Logotyp förvaltarforum
Logotyp Handelsbanken
Logotyp Kivra
Logotyp Finance Group
Logotyp crediflow
Logotyp SEB

Vi är medlemmar i

Real Fastighetssystem medlemmar i IT & Telekomföretagen